İzleyiciler

17 Şubat 2011 Perşembe

17.02.2011

Pembe sempatiktir :).Buğra'ya da sevdirdim çok güzel pembe bi gömlek aldık .Gömleğin içine lacivert ve gri basic Gap t-shirt aldık.
Sağ fotoğraftaki kot gömlekte çok iyi durdu Buğra artık modelimdir :)Alışverişte sıkılmayan yılmadan dolaşan ender erkek .
Gap ayrıca hediye çeki de verdi.Bayan reyonunda bu sefer bişey göremedik hediye çeklerini kullanalım diye baktığımız body reyonunda sıktığımız vücut spreyinden nefret ettik ayrıca çıkmadı uçmadı iğrençti.Not:Gap kart güzel bişey :)
MAC ve wonder woman :)Yukarıdaki makyaj Kevork Kiledjian..Kırmızı daha harika kullanılamazdı.Victoria's Secret kremler vücut spreyleri kesinlikle Body Shop ürünlerinden daha güzel ve kalıcı .Şeftali aromalı vücut spreyi harika.Free Shoplardan alınabilir(internette bi seçenek,bana da başvurulabilir).Bugün Vakko'da kremlerin olduğu tarafta harika bi krem denedik Bobbie Brown harika.
Bide bunlar en beğenilenler :) ;

Bu rengi Chanel getirdi/sevdirdi.Ama şunlarda da mevcut Flormar 413/Clarie's 44.
naneli çay ve mozaik kek(Starbucks)

Alix Avien Nail Deco oje
Marc Jacobs Daisy parfüm

                                                             Buda hepsinin özeti :)

Son Not: Buğra'ya bugün yılmadan gezidiği ve modelliği için ,Kevork Kiledjian'a bu kadar güzel makyaj yaptığı için,Begüm'e de son fotoğraf için teşekkürler :)




8 yorum:

  1. marc jacobs daisy ben de kullanıyorum, muhteşem bir koku. ayrıca bu nail deco ojelerin gece mavilerinde gözüm var. :)

    YanıtlaSil
  2. koy/parlak lacivert Chanel oje elektrik laciverti de deniyor ona da bakmalısın :)

    YanıtlaSil
  3. çok başarılısın bu işin peşini bırakma

    YanıtlaSil
  4. çok eğlenceliii :)takipteyimmm...

    YanıtlaSil
  5. güzel fotoğraflarrr :) ama lütfen bu güzel fotoğrafları daha büyük kaydet tatlım görsel daha iyi olur :)

    YanıtlaSil